Бояна Караджова | Център Жива
17770
page-template-default,page,page-id-17770,page-child,parent-pageid-16304,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Бояна Караджова

Бояна Караджова

Психолог

Бояна е психолог и сертифициран гещалттерапевт с богат опит в областта на зависимостите.

Тя е силна и нежна едновременно, грижовна, но и неподлежаща на манипулации. Не случайно от общата психология тя избира специализация в тежката борба с алкохолизма, наркоманията и хазарта. Разбираща същността на болестта зависимост и съобразяваща се с индивидуалните травми на всеки, тя интуитивно намира правилния подход към всеки резидент.

Разчитайки не само на интуиция, но и на богатата си практика, Бояна вярва, че всеки завършил програмата, който продължава да спазва правилата й след напускане, ще остане чист до край.

Бояна Караджова е магистър по „Психология“ към ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий“.

Завършила е следдипломна квалификация „Основи на психоаналитичната практика за деца и възрастни“ към СУ „ Климент Охридски“. Сертифициран Гещалт терапевт към БИГТ. Водещ на групи лична терапия към Българския институт по гещалт терапия. Практикува фамилно, групово и индивидулано консултиране и психотерапия.