Александър Илиев | Център Жива
17761
page-template-default,page,page-id-17761,page-child,parent-pageid-16304,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Александър Илиев

Александър Илиев

Основател и собственик на терапевтичния център

След дългогодишен престой извън България, Александър решава да се завърне в родината и да създаде терапевтичен център за лечение на зависимости на нивото на тези, в които получава квалификациите си в Португалия  и Англия. Така през 2013 година терапевтичен център ЖИВА започва своята дейност.

Александър работи със семействата и близките на нашите клиенти. Най-често той отговаря на въпроса: „Как да накарам човека, който обичам да се лекува?“ и заедно със семейството изграждат план за постъпване и лечение на този, който страда. Запознава близките със заболяването и им споделя нови начини за комуникация със зависимия. Александър организира работата с клиенти и подкрепя лечението на постъпилите през целия период на програмата.

Сертифициран за работа със зависими по модела Change&Grow, в Португалия, адаптиран за терапевтични общности.